tisdag 29 juli 2014

All inclusive i Umeå

Ibland behöver man inte åka utomlands för att få känslan av utomlands. Ibland räcker det med en veckas medelhavsvärme sprungen ur klimatförändringarna, men ändå ganska trevligt om man inte tänker så mycket på just det. Om man bara accepterar att man är utomlands och inte behöver göra mer än när man är utomlands än mest bara sola, bada och samexistera med elementen.

Som tur är hade vi ju semester och vi var i Umeå under dessa rekordvarma dagar. Det blev ovanligt mycket bad. Vi testade ett nytt ställe som blev det nya favoritstället. Kärleksviken. Helt perfekt med barnen då det var sandstrand och långgrunt. Mellan baden satt vi gärna i skuggan och tog igen oss.

Kärleksviken

Vi hann med några spelkvällar på baksidan under markisen. Vi satt ute i bara linnet till midnatt. Helt otroligt. Sen fick man gå och försöka sova. Men farmor och farfars lägenhet var i alla fall ganska sval om man jämför med vårt hus. Vi hann också med att träffa kusinerna som snart blir fler. Vi väntade på att den stora magen skulle spricka men det gjorde den inte medan vi var där. Det blir nog till att åka upp snart igen...

Två danskvällar i sommarvärmen blev det också som jag redan rapporterat och N och jag hann också ta en stadstur enligt fin tradition. Jag fick mina ärenden gjorda och även en bonuströja slank med. Sedan anslöt E också lagom till lunchen som vi åt på en av båtarna i älven. God men väldigt långsam mat.

Det var på alla sätt en riktigt mysig och väldigt semestrig vecka då man inte orkade göra annat än att vara ledig och umgås. Skönt och välbehövligt!

Inga kommentarer: