torsdag 10 juli 2014

Bröllopsfest

Vi åkte ju hem en dag i förtid från Öland för att gå på bröllop. Daniels kusin gifte sig. Jag känner inte henne, vi har knappt träffats. Ännu mindre hennes blivande man. Men bröllop är ju ändå alltid trevligt. :-) Dagen började med att jag hämtade C från flyget och tog med henne till vårt projekt där jag behövde hämta en grej. Vi passade på att titta till stället också innan vi begav oss hem.

Sen hann vi vara hemma en liten stund, äta lunch och rodda med barnen som skulle sova över hos grannen för första gången. Spännande! Sen vinkade vi adjö och begav oss mot en stekhet buss. Vädret hade slagit om från höst till högsommar på ett dygn och jag och C svettades i våra tunna klänningar. Hur Daniel stod ut i sin kostym kan man undra..

Festfolk

Bröllopet var i en stadskyrka och där träffade vi övrig släkt och familj för en fin vigsel. Kyrkan hade en av de pampigaste orglar jag sett och kantorn kunde verkligen hantera sitt instrument från varsamt till dån. Coolt! Efter vigsel och riskastning gav sig hela följet iväg till en söderförort för fest.

Det var en väldigt trevlig sittning med kanongod mat och underhållande tal. Precis lagom av allt. Det kändes som att jag kände brudparet lite efter talen och jag fick en väldigt fin känsla för båda två. Och de verkar passa riktigt bra ihop. Så småningom drog det ihop sig till bröllopsvals, tårta och sen allmän dans till liveband.

Jag och Emma ser fram emot förrätten

Och som vi dansade. De flesta gästerna inklusiva jag, Daniel och C plus hela Daniels övriga familj hoppade upp och ner i flera timmar till bandet som spelade riktigt bra! Åh så roligt det var. Jag fick skölja ner mer vatten under de timmarna än under danskvällarna på Öland.

Efter två någongång hade taxin tagit oss hem. Alla tre var otroligt nöjda och en dusch var ett måste efter denna roliga och varma kväll. Våra koftor som vi noga packat ner låg orörda i ryggsäcken.:-)

Inga kommentarer: