torsdag 10 juli 2014

Skön avslutningsdans (till Casanovas)

En timme innan dansen provade jag den nya röda klänningen. Jag visste att den kunde vara väl urringad men nu när jag tog på den för andra gången visade det sig att det inte skulle funka. Jag skulle få dra i den hela tiden. Det blev till att ta fram nål och tråd från necessären och sy upp axelbanden sex(!) centimeter. Sen satt den som en smäck. Tur man är lite händig. :-)

Även denna den tredje kväll hittade jag samma stabile foxare som vid detta laget hade börjat räkna med att jag skulle dyka upp. En bra start igen. Sen var det ganska svårt att hitta bra dans under kvällen tyckte jag. Mina egna uppbjudningar blev sällan jättelyckade även fast jag heller inte råkade illa ut. Och när jag blev uppbjuden blev det sällan några glada överraskningar. Det blev till att stå en del och vänta på bättre.

En bra dans som jag missat hela veckan gav jag mig till slut den att få tag i och försvann ner i grottan. Där var det otroligt mörkt, varmt och trångt. Phu! Men efter att ha spanat lite fick jag mig min dans i alla fall. Men såna danser gör sig aldrig rättvisa i sådan trängsel tyvärr.

Det var den sista kvällen och den vill man ju gärna ge en värdig avslutning. Jag fick med nöd och näppe fatt i min tilltänkta dans och sen gjorde faktiskt Casanovas jobbet riktigt bra. Fartig bugg och läcker fox levererades. Yammy! Det blev inga långdragna extranummer denna kväll då bandet var måna om att sälja sin nya skiva så snart var dansveckan över för denna gång.

Danskvällarna kan sammanfattas som så att det fanns alltför få säkra kort på plats för att kvällarna skulle bli stabila men för att ta hem spelet kan det ibland räcka med bara ett enda Ess. ;-)

Inga kommentarer: