torsdag 8 september 2011

Trött i mössan - på riktigt!

De här kvällsmötena tar en enorm energi. Trots att de inte är mer än max fyra timmar inklusive middag är jag helt knäckt när de är slut. Det känns som klockan börjar närma sig midnatt men så är hon bara åtta. Eftersom det uppenbarligen inte är fysiskt jobbigt är det psyket det tar på. Jag tycker ändå jag är ganska avslappnad men det verkar bara vara en kuliss. Jag blir så slut psykiskt att jag får gamla psykvibbar. Otäckt! Mötet var för övrigt ett ganska bra möte så det fanns inte mycket att oroa sig över där.

Jag bestämde mig för att lägga mig i tid och kom i säng för tio för en gång skull. Men vad hjälpte det. Tankarna snurrade och jag fick svårt att somna fast hela kroppen skrek efter sömn. När jag äntligen somnade vaknade Måns. Sen vaknade han igen och igen och igen. Daniel och jag turades som att gå upp och till slut, kanske vid ett sov Måns. Vid tre vaknade Tove...

Jag fick väl till slut lite sammanhängande sömn. Öronpropparna kom återigen till användning och jag sov gott när klockan ringde. Idag är det torsdag. Dags att "sätta" nästa vecka på jobbet och ikväll är det körrep. Fyra nya låtar ska repas in snabbt som katten. Häpphäpp!

2 kommentarer:

MaffiaBeine sa...

Men jösses tjejen vilket tempo du håller!!Det är ju nästan så du får lägga in "sova" i planeringen.
Med tanke på att du dessutom har 2 småttingar så börjar man fundera på om du kanske är dopad???
Kul blogg förresten om språkutvecklingen!! KORRRRRRV!!Hahaha

Frida sa...

Ja, det har varit mycket nu ett par veckor men nu ska det väl lugna sig. Inget mer jobb på kvällarna på ett tag i alla fall. :-)

Sova ja...det är klart underskattat! Jag älskar att sova. Men det är ju så mycket annat som är roligt också.

Nu har jag ju ändå inte dansat på jääättelänge...!