fredag 9 september 2011

Fredagskväll med sambomys - konstigt sånt

Fredag. Dansdag? Näe. Det var Daniels dansdag och då ställde Y in. Casanovas är sjuka och inget ersättande band fanns att gräva fram. Så kan det gå. Daniel är inte så ledsen för det. Han är på vinden och stökar och snart är det väl fotbollsmys i soffhörnet.

Den här dagen blev hysteriskt rörig på jobbet och inte alls en softfredag som jag sett fram emot. Till slut lyckades jag i alla fall ta mig iväg till bassängen för veckans något försenade simning. Skönt men ganska tungt. Fyrtio längder fick segas fram ur kroppen. Jag ser fram emot den dagen det återigen känns för lite... Så fort jag kom ut från simhallen tänkte jag de klassiska tankarna: "Nu när jag vart så duktig ska jag unna mig en myskväll med glass och godis, eller jag kanske rentav ska baka nåt...!" Idiot! Efter att middagen återställt blodsockret kändes det bättre....

Igårkväll var det kördags. Vårt inplanerade 20 minuters gig som så lämpligt ligger en torsdagskväll om några veckor visar sig plötsligt gå av stapeln på Eckerölinjen, avgång 15.00! Herrejösses vad det blev skillnad på insats. Om man ska vara med måste man ta en halvdag ledigt plus resan ut. Om man tänker efter blir det inte ekonomiskt försvarbart. Jag har tackat nej. Även fast vi ska få "gratis" mat på båten.

Snart Milan - Lazio. Å så liiiite glass! :-P

Inga kommentarer: