måndag 12 september 2011

Redan måndag

Helgen susade förbi i vanlig fart. Lördagen var full av aktiviteter. Toves lekjumpa, vinds- och trädgårdspyssel, byggvaruhus och sen mjuklandning hos E&M för middag och allmänt mys. Även fast vi var där till ganska sent var barnen jätteduktiga. När det började bli kväll var Tove väldigt nöjd med att ligga och titta på film och när vällingen var serverad gjorde Måns henne sällskap. En trevlig dag och kväll på alla sätt och vis.

Igår var vi bara hemma och skrotade på. Daniel var mest uppe på vinden och jag underhöll barn. Måns var kanske lite dagen efter för han hade inte en av sina bästa dagar. Han var arg, arg och mera arg. När han väl blir arg är det näst intill hopplöst att få honom på andra tankar.

Nu är det sista veckan som Måns är hemma. Nästa måndag börjar inskolningen och sedan är Måns dagisbarn. För Daniel är det tre veckor kvar hemma så snart börjar väl börja-jobba-ångesten komma igång på allvar. :-) För mig är det således tre veckor kvar tills det nya livet börjar. Det blir förmodligen betydligt med pressat än vad jag haft det hittills det här året. Men efter ett tag får man väl in lite nya rutiner.

För övrigt kan jag tycka att det var längesen det var dans nu. Hm..

2 kommentarer:

Puman sa...

Blender på Grönan på onsdag! Blender på Grönan på onsdag! Blender på Grönan på onsdag! :-) :-) :-) Det finns hopp:-D.
KRAM

Frida sa...

Hahaha! Det finns en liten strimma hopp men kvällen är egentligen inte min...