onsdag 14 september 2011

Klumpigt och plumpigt

Arbetsdagen i går visade sig bli en riktigt skitdag. Istället för en kanske tänkt gemensam energihöjning sänktes energin helt och totalt och resultatet blev värre än väntat. Jag kom hem sur och grinig. Tove var trött och grinig och jag blev arg. Stackars barn som drabbas av min stress. Men jag är i alla fall noga med att säga förlåt när jag blivit arg och förklara varför.

Idag är energin fortsatt låg och till på köpet har ett av jobben bara strulat. Det positiva idag är att jag har simmat och att det kändes enormt mycket bättre idag. Fyrtio längder gick betydligt fortare än sist och jag blev inte alltför trött. Extra bra med vatten som sveper runt kroppen när hjärnan behöver rensas.

Jag känner det väldigt svårt att vända energin rätt igen. Jag vet inte ens i vilken ända jag ska börja. Hur kunde det bli så här fel?

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som du behöver en riktigt, riktigt bra danskväll som kan fylla på energidepåerna!
Skickar i alla fall en stärkande kram.

KRAM

Malin