måndag 19 september 2011

Välgödd!

Helgen passerade i smaskandets tecken känns det som. I fredags kom M&M över på middag. De skulle inte ha med sig något annat än ett USB-minne att lägga över kort och filmer från bröllopet på. Men de hade med sig massa goda presenter! En hel låda med delikatesser i form av ostar, kex, fikonmarmelad och mörk choklad och en flaska rött vin till det. Tacktacktack!!

Det blev en lagom lång kväll i uterummet med middag och, lite senare när barnen somnat, dessert. Det är ju extra mysigt att sitta kvar därute nu när det blir mörkt på kvällarna och man får tända massa ljus. En jättetrevlig kväll!

I lördags eftermiddag var hela familjen på Ls 40-årsfest. Hon bjöd på god buffé och sen skötte festen sig själv. Jubilaren fick ta emot den hopskramlade presenten i form av en rebus ur olika paket. Lite frågetävlingar till de vuxna och diverse leksaker till de små fanns också. Båda barnen var jätteduktiga och höll igång tills klockan var sen för dem. Det var två ganska trötta som fick välling innan det var dags att åka bilen hem. En jätterolig och trevlig kväll! (Även fast vi fick lämna festen innan dansen. :-)

Söndagen var lite seg men när barnen somnat efter lunch åkte bror och jag på en shoppingrunda. Hit och dit mellan olika köpcentrum i en farlig fart och lagom många kassar med hem. Nu har jag äntligen köpt bruna stövlar som jag letat efter ett tag. Och så blev det tydligen ett par svarta riktigt höga också av bara farten. (Det var inte mitt fel!)

Efter ett städryck tillbringades söndagskvällen i soffan, tittandes fotboll och smaskandes ost! Väääääldigt gott!! Sen rullade vi upp(!) till sängarna.

Dags för lite motion nu kanske..!?

Inga kommentarer: