söndag 25 september 2011

Beware of the kitten!

Det blev äntligen en danskväll igen. Känns som att det var längesen. Vi var där i god tid, bror och jag, och hann umgås lite med D&B innan det började. Det var inte så jättemycket folk men rejält stökigt under första delen. Några få guldkorn fanns på plats men så även väldigt många bra tjejer.

Det gick ändå fint att hålla sig flytande på dansgolvet och en kille som jag tidigare fått tips om fångades in. Mjaa...kan nog bli något på sikt. Dock har jag alltid svårt att bugga med väldigt långa killar. Jag eftersträvar mycket ögonkontakt i buggen och tycker det är svårt att titta uppåt. Förmodligen pga att balansen blir lite knasig.

Före paus fick jag kvällens första kanondans. Jag minns inte vad Blender spelade men det var en låt med mycket stämsång och fin känsla i. Jag dansade med H som jag bara stött på ett par gånger tidigare och vi hittade en så fantastiskt fin gemensam känsla. Borttrollad! Det är för såna danser man fortsätter....

Pausfika. Mockarutorna var slut - igen! Hur överleva detta?? Nåja, chokladboll fick ersätta. Pausen susade förbi och snart var det dags igen. En bit in på andra blir jag uppbjuden av alltid lika härliga P och vi tar golvet i besittning. En bit in på första lugna slutar vi plötsligt flamsa och inser att vi har lyft från golvet. P experimenterar mer och mer med en lite mer upprätt fox som passar mig perfekt. Den där "bli-ett-i-dansen"-känslan var ett faktum och vi svävade plötsligt i en bubbla tills låten var slut. Resultatet blev två ganska häpna tjejer som ändå trodde de hade dansat bra ihop förut! Vad hände där?!? Hihihi.

Efter den dansen var jag färdig. Vad mer kunde golvet ha att erbjuda? Ganska snart var det dags för sista dansen och jag och P såg även den som vår. Som alla vet är det näst intill omöjligt att toppa såna där bubbel-danser samma kväll men vi gjorde i alla fall vårt bästa!

Kvällen tog slut. Två nöjda syskon begav sig hemåt. Tio över två välkomnades jag av sängen. Sov gott!

1 kommentar:

Puman sa...

*Bara ler* Tack, tack TACK! KRAM