onsdag 7 september 2011

Vardagsnotering

Återigen en ny vecka. Tiden springer på. Förra veckan gick väldigt fort och den här verkar gå i samma takt. I måndags återvände jag till yogaträningen igen. Kändes som det var längesen men kroppen kändes ändå ganska stark om än något osmidig. Igår var det fotboll och jag undrade för en gång skull varför jag inte sov istället?

Igår hade jag en sån där riktigt bra dag på jobbet. Flow! Energin studsade mellan väggarna, alla problem togs med en klackspark och livet lekte. En sån där dag när mitt jobb är som allra roligast. Idag blev det inte alls så. Jag hade tänkt simma på lunchen igen men förmiddagen var så himla rörig så jag blev bara stressad. Åkte hem och åt lunch istället för att komma ifrån lite. Simma hinner jag ändå i veckan.

Ikväll är det kvällsmöte igen och denna gång är det "min" grupp som ska äta och diskutera. Det känns lite spänt men det går säkert bra och blir trevligt. Igår och idag har jag ägnat mig åt förberedelser. Även fast det mesta fungerar bra finns mycket som kan bli ännu bättre och det måste ses som positivt.

Ont i yogaryggen idag. Däruppe mellan skuldrorna. Som alltid.

Inga kommentarer: