måndag 28 mars 2011

Veckan som gick

Vart tog den vägen egentligen, den där förra veckan? Några korta noteringar såhär i efterhand:

Måndag: Ledaren för showdansen och yogan var sjuk och humöret sjönk på eftermiddagen. Da boss sa att "Du får väl gå och simma eller nåt istället!?" Eh, ja varför inte tänkte jag, ty jag gillar att simma. Sagt och gjort. Jag simmade 60 längder på kvällen och det gick bättre än någonsin. Första 40 (1km) på 25 min. Jag kände mig riktigt stark och det är en härlig känsla. Killen som efter ett tag delade bana med mig berömde mitt bröstsim. (!)

Tisdag: Måns födelsedag. Lilla killen kommer bara bli större. Insikten att aldrig mer ha en ettåring är sorgesam. Men att ha en Måns är ju jättemysigt!

Onsdag: Fick rycka in extra tidigt på jobbet då Da boss var sjuk. Dagen blev lite turbulent och uttrycket "att göra en höna av en fjäder" kändes onödigt tydligt exemplifierat. Yogainstruktören är fortfarande sjuk. Därför blev träningskvällen Daniels. Men istället såg vi ifatt lite på TVn och somnade tidigt.

Torsdag: Onsdagens höna resulterade i ett lunchmöte som nog var bra. Vi ska ha uppföljning om två månader för att se hur det har gått "precis som i lyxfällan". ;-) Kvällen ägnades åt körsång och vi har fått erbjudande om att delta på pianisten Anders Widmarks konsert i Norrtälje. Vi ska få noter och får se om vi hinner öva in några stycken. Framförhållningen är sådär då konserten är 8 maj.

Fredag: Det blev ingen dans denna fredag heller. Istället blev det sambomysig middag i uterummet när barnen somnat. Och så lite spel lagom till efterrätten. Sequence. Trevligt och gott!

Lördag-söndag: Då det inte blev något Gävlemara heller så vigde jag helgen åt shopping. Daniel tog barnen till lekgympan och jag begav mig till Stinsen och sprang runt några timmar. Det är väldigt skönt att ha ett shoppingrejs helt själv ibland, utan tidspress. Färgglada jag kom hem med tre vita toppar, svarta leggings och tre par svarta skor. Och så lite annat smått och gott förstås.

På eftermiddagen åkte hela familjen till Arninge och fortsatte shoppingen. Då var det mest pappan som handlade, men vi tittade på en ny cykel till mig vilket var själva syftet med att åka dit. En annan dag kanske jag köper en. Men idag är det snö igen så det är ingen brådska.

På söndagen åkte vi till Väsby efter fikat för att titta på skor åt Tove plus att jag inte ville missa favoritbutiken en sån här shoppinghelg! Jag gick ur favoritbutiken utan påse denna gång och det känns ju alltid onödigt. Tove fick däremot nya stövlar, lekgympaskor och nya jympaskor. Full pott alltså.

På kvällen såg vi sista avsnittet av Solsidan en vecka för sent och konstaterade att vi inte är helt olika Anna och Alex. Hahahaha.

Inga kommentarer: