tisdag 15 mars 2011

Stark start på veckan

Veckan har rivstartat på jobbet med mycket att göra både administrativt och operativt. Resultatet måste jag säga är minst godkänt. Da boss har sålt all time high senaste två veckorna (trots att det här borde vara lugnaste månaden på hela året!) och det innebär extra mycket pappersjobb för mig. I det operativa är det mycket att ta hänsyn till och silkesvantar och hårdhandskar måste hela tiden alterneras och kombineras. Knepigt men förhoppningsvis lärorikt.

Igår kväll var jag på showdans och yoga efter varandra. Jag tycker det är en bra kombination, man får både skutta av sig och använda hjärnan under dansen och sedan är man lagom uppvärmd och fokuserad till yogan. Jag känner mig allt starkare i kroppen under yogan och det är verkligen peppande. Jag hade redan innan lite träningsvärk från dansen i söndags och när jag cyklade hem kändes kroppen mer än mör och i morse var det inte skönt att gå ner för trappan kan jag säga.

En härlig stund på dagen nu är att komma hem. Tove kommer springande "Heeeeej mamma!!" och Måns kommer krypande i full fart och sätter sig nedanför med ett stort leende, lite glada tillrop (Aaa-DA!) och vill bli upplyft. Sen får jag oftast leka lite med barnen en stund medan Daniel fixar maten. De tjejer som inte delar med sig av föräldraledigheten till pappan fattar inte vad de missar!! Att ha en hemmaman är ju rena lyxen! Jag passar i alla fall på att njuta av denna tid med glada barn, lagad mat och ingen vab så långt ögat når. :-)

Inga kommentarer: