onsdag 16 mars 2011

Snart solokvist igen

Nja så solo en kvist kan bli med två vilda kottar på. Daniel åker till Åre ikväll. Då blir det jag och barnen några dagar. I morgon har jag tagit ledigt för att vara hemma och mysa med Måns. Vi ska passa på att gå till ÖF och uppdatera läget med Y som jobbar där. Saknar henne lite så det gäller att passa på! Tove får vara på dagis som vanligt och leka.

Sen på eftermiddagen kommer morfar och gör oss sällskap så att jag dels kan åka på kör på kvällen och sen jobba på fredagen. Det ska bli skönt med en ledig dag sådär i slutet av veckan men det blir bra att jobba på fredagen så nästa vecka sen förhoppningsvis känns under kontroll. Morfar får testa att ta hand om båda barnen hela dagen och jag är säker på att det kommer gå fint.

Helgen som kommer är tom sånär som på två barn som bör aktiveras. Tove har förstås lekgympa och sen kanske det blir någon sväng med lite shopping. Mamman vill handla skor. Sen har jag lite idétorka men något blir det ju.

Det blir lite tomt utan pappan! (Jag saknar honom nästan innan han åkt, hahaha)

Inga kommentarer: