tisdag 8 mars 2011

Glad hela jag

Veckan har börjat vidunderligt bra! :-) Måndag morgon traskar jag in på jobbet, da boss var tillbaka från semestern och vi var ungefär lika glada att se varandra igen. Aphuu! Förra veckan gick visserligen väldigt bra på alla vis, men det var ändå trevligt att saker återgår till det normala. Jag åkte med och kikade på ett eventuellt uppdrag och vi passade på att uppdaterade läget lite.

När dagen var slut kände jag mig som ett stort leende. Inte blev det sämre av två glada barn som mötte i dörren. Tove var som ett litet solsken och det gäller att ta vara på. Efter middag och lite lek lämnade jag två badande barn med pappan och gick till träningen. Ä-n-t-l-i-g-e-n! Showdans och Yoga efter varandra och något matt traskade jag sedan hem igen. Så skööööönt!! Kvällen blev sen ganska tidig och nattsömnen god.

Måns har vaknat tidigare och tidigare senaste tiden och nu försöker vi vända honom rätt igen. Som tur är har vi lärt oss att blott en dags, eller morgons, ansträngningar han man snabbt igen och redan dagen efter blir det bättre. Halv sex är för tidigt. Halv sju känns ok.

Idag har även det varit en bra dag. En semmeldag till på köpet. Idag hängde jag också på da boss på lite kundbesök för att se och lära och däremellan hinna prata lite om sånt vi måste prata om. Jag kan säga att dagens utflykt fick mig på ett strålande humör av olika anledningar. Väl tillbaka på jobbet kraschade plötsligt både telefon och nät så då det var bara fikaalternativet kvar. Hela kylen var fylld av lyxsemlor så det var bara att smaska. Sen blev jag rejält mätt!!

Även idag skuttade jag hem med ett leende och Tove mötte precis som igår som världens gladaste och härligaste lilla tjej och hon berättade direkt att jag skulle "komma ut i uterummet för där är det jätteskönt och Måns är redan där ute faktiskt! Middag i det solvarma uterummet var en självklarhet. Det är bara så extra trevligt såhär års! Solterapi.

Det är en härlig känsla att vara genuint glad! Och jag har ju inte ens dansat! ;-)

Inga kommentarer: