fredag 4 mars 2011

Vasaloppsänka

Jag slutade tidigare idag för att byta av Daniel hemma. Han blev hämtad av kollegorna vid halv tre och vi pussade på honom och önskade lycka till och kör hårt. Sen blev det en eftermiddag med fika och lek innan det var dags för middag. Sen packade jag inför morgondagen medan barnen lekte ganska bra själva, nymätta som de var, sen var det kvällsfilmen med välling som vanligt.

Barnen somnade snällt ett efter ett och plötsligt var huset tyst. När jag var helt säker på att de sov gott sprang jag upp till bilen med den mesta packningen så jag slipper massa krångel i morgon. Sen var det bara jag. Det är numera otroligt ovant att vara hemma själv på kvällen och natten. Det händer ju nästan aldrig. Om det är någon som är borta sent är det ju jag.

I morgon åker vi så småningom ut till morfar där vi ska Vasaloppsladda tillsammans. :-)

Inga kommentarer: