måndag 14 mars 2011

DANS i Skultuna!

Jomen faktiskt, jag har varit på dans igen! Lunchdejten och jag bokade in en dansdejt helt enkelt gjorde en liten roadtripp till Skultuna. Vi hämtade också upp en kille på vägen. Innan jag åkte gick jag tillbaka här i bloggen och tittade när jag senast var i Skultuna. Augusti 2009!! Och då var det på logen jag var. I Lagårn var jag senast i april för nästan två år sedan. Var tog tiden vägen?? Det är ganska obegripligt.

Kvällen blev riktigt bra. Utbudet såg lite skralt ut på förhand men det ordnade sig riktigt bra. Minst fem nya kan jag dra mig till minnes. En riktigt trist en som foxade runt runt med nån slags meningslös gnuss. När buggen kom, tog han foxfattning igen - SUCK! Sen HÖLL HAN KVAR mellan snabbfoxarna. Herreminje!!

Men när väl han var avdansad så var det mesta ganska trevlig dans. Jag sprang på en kille som jag borde dansat med för länge sen men aldrig kommit mig för att bjuda upp. Och springer man på honom tar det stopp, tro mig, så då var det bara att ta tag i det och premiärdansa. Lika bra var det som det sett ut så det blir definitivt fler försök. Fick finfina komplimanger efter dansen också så det smakade extra bra när man själv bjudit upp med respekt. :-)

Vår medresenär var ett riktigt danskap visade det sig. Väldigt trevligt när för mig helt okända BSA-killar bara dyker upp sådär i mitt dansliv! Jag dansade alla kvällens låtar utom sista när vi drog oss hemåt för att hinna före alla andra i kön och jag kom hem vid tolv glad och nöjd och lagom trött. Det kändes helt klart i ben och fötter att dansen har vilat ett tag men nu är jag igång igen så nu är det bara att köra på! :-)

Inga kommentarer: