måndag 1 mars 2010

turkartan.se i Stockholm City!

Ibland händer väldigt lustiga saker. Jag har en gammal hemsida som har levt sedan 2004. På den tiden var jag inbiten islandshästtjej och skapade turkartan.se först och främst för min egen skull. Ingenstans fanns nämligen samlad information om var det fanns tillgång till ridning när man rörde sig runt om i landet.

Det fanns väl olika anledningar till att intresset falnade och sen kom dansen och tog över helt. Men jag håller fortfarande kartan någorlunda uppdaterad även om det sker med viss oregelbundenhet. Och den används av människor därute. I snitt hundra besök i veckan senaste året och dryga femtusen besök per år har sidan.

På startsidan har jag ett litet formulär där man kan fylla i hur man hittat sidan. Idag hade någon gjort detta och hänvisat till "annons i Stockholm City". Mycket intressant! Daniel fick nappa med sig en tidning hem och där minsann har jag fått ordentlig gratisreklam i deras Sportlovsspecial (klicka upp bilden):
Det är inte första gången min sida dyker upp i kommersiella sammanhang men den här har nog störst upplaga gissar jag. :-)

Inga kommentarer: