torsdag 4 mars 2010

I väntans tider

Det här är fjärde dagen på min ledighet. Än är det många dagar kvar till utsatt datum. Men varje morgon när jag vaknar känner jag ändå efter. "Nä...inte en tillstymmelse till förvärk än." Man vet ju inte liksom. Plötsligt händer det och då vet man inte vad som händer. Jag skulle gärna vilja veta lite mer exakt, datum och klockslag och så.

Jag har haft lite småsmärtor i de nedre regionerna nu på slutet. Det är inget jag minns från förra gången. Känns som att Filurens huvud ligger och skaver mot blygdbenet eller nånting sånt. Det gör att jag har lite problem att gå och framförallt att ta i med dessa delar. Det gör man ganska ofta. Tar i. Om man ska ur sängen eller upp från golvet till exempel. Aj! Men annars är allt fint. Lite lagom trött och seg bara.

Hittills har jag ägnat dagarna åt hårklippning, städning och sångövning. Sen har jag hämtat Tove lite tidigare än vanligt och lekt med henne på eftermiddagarna. Igår lekte vi leken "mamma tova" på Toves begäran. En utmärkt lek som gick ut på att Tove bäddade åt mig på mattan där jag sen fick ligga med en kudde, täcket från dockvagnen (täcker ungefär min höft) och sen nallen och en kloss att hålla i som extra mys(?). Sen satt hon först och klappade fint på mig och sen släckte hon lampan och stängde dörren. "Gonatt".

Inga kommentarer: