måndag 1 mars 2010

Hårfin


Långa sidan...

Hela dagen idag gick åt till frisörbesök känns det som. Blott en timmes sovmorgon och sen in till stan för klippning och slingning. Håret har ändrat karaktär ganska tydligt även denna graviditet samt växt som ogräs under vintern. Klippningen tog flera evigheter, både håret och att ta sig till och från i decimetermodd och sjöar modell större. Jag gick hemifrån vid halv nio och var tillbaka halv tre. Så kan det gå. Men jag blev i alla fall himla nöjd med håret. Skönt att se ut som sig själv igen!
..och korta sidan!

När jag kom hem var det i princip bara att få i sig något och sen bege sig till dagis. Jag orkade inte dra vagnen i modden eftersom det gör ont att ta i med benen nu så jag bestämde mig för att Tove fick gå med mig istället och det gick ju jättebra. Klafs klafs. Nu ska det visst frysa på igen och då kommer det väl att bli helt omöjligt att ta sig fram. Bäst att stanna inne.

Klippningen var det enda jag hade inbokat och verkligen ville hinna med innan det är dags så nu är jag redo. Viktigt att vara snygg på förlossningen har jag hört... ;)

Inga kommentarer: