torsdag 18 mars 2010

Nä då,....

Igår hade jag sällskap hemma av familjen som var lite småkrasslig. Idag trodde jag att jag skulle vara ensam igen, men de släppte inte in Tove på dagis. De tyckte hon var magsjuk i tisdags och därför fick hon stanna hemma men vi har då inte märkt av nån magsjuka. Men ändå gällde tydligen 48-timmarsregeln.

Jag vaknade totalt utsövd. Jag minns inte när det hände sist. Tror jag sovit i åtta timmar utan att röra mig ur fläcken. Inga onda vändningar vad jag minns. Därför är jag tidigt uppe idag. Skulle jag mot förmodan behöva sova mer kan jag ju göra det sen.

Jag tror jag sov så gott för att jag faktiskt fått lite gjort senaste dagarna. Jag har påbörjat projekt; styra upp ekonomin på allvar. Pensioner, sparande och sånt. Det är inte det att det är kris på nåt sätt. Men har du koll på alla dina siffror? Jag har t ex tjänstepension från tre håll vilka jag gjort olika fondval på i olika omgångar. Minst sagt förvirrande. Känns som tiden är mogen för lite medvetenhet i det totala ekonomiska agerandet. Idag ska jag börja beta av den långa listan som jag skrev i går kväll.

Och Filuren verkar trivas så fantastiskt bra därinne i magen. Inte minsta tendens till att vilja komma ut! Hm.

1 kommentar:

Lindy sa...

Vuxenpoäng Frida :) Imponerande!! Hälsa Daniel..
Kram