fredag 12 mars 2010

Mus i eget hus

Idag är det fredag. Det känns skönt med fredag på nåt sätt även fast jag liksom haft fredag hela veckan. Men det kanske är för att det är helg sen och vi är hemma allihop. Sen har jag ju planerat in en förlossning som i morgon. Får se hur det går med det...


Filuren?

Idag är jag halt. Min ichiasnerv (eller vad det nu är för en nerv) i vänstra benet vägrar ge sig och jag kan bara stödja på benet till och från. Jag hoppade i alla fall iväg till barnmorskan idag för ett (förhoppningsvis) sista besök. Allt var fint, dock inte fixerat. Men Filuren har i träningsläger där inne idag känns det som. Jag skulle nästan kunna filma det för det syns utanpå ganska mycket. Det känns och ser ut ungefär som att jag har en liten hasselmus som kilar runt under huden.

I ugnen står två chokladkakor på gräddning. Mums!

2 kommentarer:

Lindy sa...

Ingen bebbe än??

Frida sa...

Ingen bebbe än..