fredag 5 mars 2010

Slut på "arbetsveckan"

Den här dagen flöt iväg väldigt snabbt. Det var riktigt soligt ute när jag gick och hämtade Tove och när vi kom hem kunde vi sitta i uterummet en stund och njuta av ljuset. Det var väldigt länge sen nu och gav ett litet hopp om att våren kanske ändå är på väg trots allt.

Ikväll är jag ensam hemma. Daniel tog sig iväg på dans, hör och häpna! Han liksom inte bara sa att han skulle det utan han gjorde det verkligen också. Jag hoppas det finns lite bra tjejer där så att han får en rolig kväll nu när han för en gång skull är ute.

Själv ska jag försöka gå och lägga mig snart så jag orkar gå upp med Tove i morgon bitti. Jag misstänker att hon inte kommer ta sovmorgon bara för att det är lördag.

Fick mejl från bästa kollegan idag. Hon saknade mig och längtade efter att få bli ledig hon också. Trevligt sånt!

Inga kommentarer: