söndag 12 oktober 2008

Vilken kväll!

I fredags var jag på Yesterday igen, Zlips spelade - igen! Nästan lite tjatigt, men denna gång drog de otroligt mycket folk och helt sjukt många bra killar från när och fjärran var där. Jag kom i senaste laget på grund av att mitt resesällskap glömt bort tiden lite och när vi kom så var det kö ända upp för backen. Och det var väldigt länge sen det var så som det känns.

Väl inne blev önskelistan genast milslång. Killar från bland annat Linköping, Mora och Göteborg lockade. Killen som jag träffade i Umeå, som skulle flytta ner till Stockholm var också på plats för första gången och vi hann dansa ett par svängar.

Jag lyckades bjuda upp och dansa med ena killen bättre än den andra och ojojojojoj så trevligt jag hade. Killarna tog minst sagt väl hand om mig. En av killarna som gjorde min kväll senast det var Zlips var där igen och han tog nu definitivt en plats på toppfavoritpallen. Det är faktiskt inte många som får mig att jubla i buggen (kanske är jag ännu mer kräsen där när allt kommer omkring?), men han är definitivt en av dom, GRYM!, och till det en riktigt go fox som nog kommer bli GrrrrMmmm när vi vågar ta ut svängarna lite mer.

Jag hade riktigt flyt och fick dansa hela tiden och med massor av favoriter men listan var för lång för att hinnas med under en enda kväll. Riktigt riktigt kul och bra dans, massor med trevligt prat och kramar till höger och vänster under kvällen gjorde mig på toppenhumör och kvällen till en riktig höjdare! Meeeer!!!

Inga kommentarer: