söndag 26 oktober 2008

Förvånad Frida på Höstfest

Igår var jag och Elin till Boogie Lovers i Södertälje på höstfest. Kvällens utklädningstema var "vatten". Vi hade bestämt oss för att vara oemotståndliga istället, vi är ju ändå kräftor, och jag tycker vi lyckades ganska bra med det!

Förvånad 1: Dagen börjar med att jag ställer mig på vågen för att det känns som att jag gått upp i vikt (vilket vore positivt) men istället har jag gått ner ytterligare något kilo! Vad göra!??

Förvånad 2: Får klädångest först på eftermiddagen. Hittar en tunika jag inte använt sen Hudikmaran. Anledningen är att den har tantärmar. Jag hinner både till syaffären och köpa lila tråd och korta upp ärmarna sju centimeter i ett nafs.

Många andra hade tagit utklädningen på stort allvar däremot och de två tydligaste grupperna var badare och pirater. En riktigt fin liten pingvin fanns där också. Allra finast denna kväll var förstås BL-bossen himself. Sötare och mer skrattframkallande badpojke blir svårt att hitta.

Förvånad 3: Elin hade kommit ihåg att ta med kameran. Och DET, kan jag säga, är en skräll!

Det var fri bordsplacering den här kvällen. En långväga och en lokal favorit hade dykt upp så vi hade trevligt sällskap vid bordet och hade väldigt roligt hela middagen. Redan här satt jag och fnissade åt hur det skulle gå att dansa med ovan nämnda badpojke i denna utstyrsel och hur korten efteråt skulle komma att se ut! Kändes som den vanliga känslan skulle ha något svårt att infinna sig. ;) Middagen var snabbt avklarad och borden röjdes undan för dans.

Förvånad 4: En kille som aldrig har vågat bjuda upp mig gjorde det till slut igår. Tyvärr började han med att säga att han var värdelös på fox. Så ska man ju inte säga! Vi kom runt golvet utan problem i alla fall och buggen var riktigt bra.

Förvånad 5: En kille jag aldrig ens sett dök upp och visade sig vara en riktig stjärna. Inte för att jag hann testa men man har ju ögon att se med.

Förvånad 6: Jag blev uppbjuden för första (och enda?) gången med orden: "Tackar du nej så dödar jag dej.." Det var en viss badare som var rädd att bli nobbad. Hahahaha

Jag skrattade mig igenom två bugglåtar och hade liiite svårt även i foxen. Blunda var nyckelordet, det finns ju speglar i den där lokalen. Roligt var det i alla fall och jag hoppas jag var ganska snäll ändå även fast jag hade svårt att låta bli att rada upp floskler som "kläderna gör mannen".
Jag dansar med Magnus - grym kille!

Kvällen gick ganska fort, Elin och jag både dansade mycket och hann skvallra en hel del precis som vi hoppats så det var perfekt. Vi var båda lite dagen-efter från fredagens dans och inte på topp rent fysiskt så vid halv ett var vi ganska nöjda. Jag hade tänkte dansa med några fler och framförallt de yngre killarna, men dansade visst med gubbarna istället. De är de som eventuellt vågar bjuda upp mig.

Förvånad 7: Jag blev smekt på rumpan två gånger under kvällen! (Dock av samma kille.) Och nej, det var inget misstag. Hur reagerar jag då, jo med just förvåning. "Jaså...?" Det är ändå lite märkligt att man är så van vid kroppskontakten oss dansare emellan att man inte reagerar mer. Speciellt när såna komplimanger kommer från så oväntat håll.

Förvånad 8: Jag lyckades vänja mig(!) vid en viss avslöjande utstyrsel och faktiskt dansa en riktigt bra dans där på slutet av kvällen. (Alltså utan att skratta hela tiden..)

Vi åkte hem glada i hågen och skrattade typ hela vägen tror jag. Jag lämnade av Elin och fortsatte hem mot min egen metropol. Somnade väl vid halv tre nåt och vaknade med ett leende. Kvällen blev en riktig lyckoboost för själen. :)

Så här fina blev vi i Mattias keps!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha festen var så himla trevlig! Med guldsällskap i form av dig kan det ju inte bli annat iofs. Trevliga människor, strålande bra utklädnader (tycker faktiskt vi kräftor gjorde oss bra bland alla badare och baddare :)) och rolig dans! Inte undra på att man strålade som en sol när man åkte hem :). Kul oxå att man kan skrälla till och göra saker man inte brukar, som att ta med den där kameran som oftast ligger nerbäddad i en låda :D! Och fotade... det gjorde vi ju!!