tisdag 14 oktober 2008

Varför detta danstjat?!

Jo för att just nu är dansen extra viktig för mig. Det är i princip den enda aktivitet jag har då jag kommer ut och träffar folk. När man jobbar träffar man ju kollegor och annat löst folk dagligen men nu träffar jag i princip bara Tove. Föräldragrupp och öppna förskolan undantaget.

Så länge jag har saker att göra hemma så känner jag inte något jättebehov av mer socialt liv på dagarna men visst kan det kännas långtråkigt ibland. Jag råkar ju vara en social person som gärna umgås och hittar på saker och det är ju synd att jag inte har någon god vän som också är ledig på dagarna. Men goda vänner växer inte på träd och framförallt inte i närheten.

Därför är det extra kul att komma ut i dansrelaterade sammanhang då det är så många glada och trevliga människor samlade på ett enda ställe. Och det verkar faktiskt som att en och annan blir glad att se mig då och då. :)

Inga kommentarer: