onsdag 29 oktober 2008

Synd om mig idag

Jag är sjuk. Attackartad urinvägsinfektion skulle jag vilja kalla det. Kände ett första lilla symptom i går kväll vid tiotiden och vid ett hade jag så förbaskat ont att jag var tvungen att ta värktabletter för att ens kunna försöka sova. Nu har jag ägnat morgonen åt att skaffa penicillin. Det tar tydligen tid om man inte har nån husläkare på orten. Men nu har jag en.

Fick sitta och vänta och vänta på mottagningen, tröttnade ett tag och gick hem och åt fil emellan, hann ändå tillbaks tills det var min tur. Sen fick jag komma in till doktorn två minuter för att skickas till provtagningen där jag fick vänta lite till och sen tillbaka och vänta på doktorn igen. Men till slut fick jag mitt recept och nu hoppas jag det verkar fort som sjutton.

Hade order från far att fråga doktorn vad jag kan göra åt min viktnedgång, men det var inte mycket att göra. Så länge jag mår bra är det ingen fara och kilona kommer tillbaka när jag slutar amma. Men jag behövde ju inte snåla med smöret sa hon. De där formerna jag var så nöjd med för ett tag sen är nu ett minne blott. :(

Inga kommentarer: