måndag 27 oktober 2008

Min smala lycka?

Sitter och tittar på korten från festen i lördags. Ganska många roliga kort även fast det ju är hopplöst att ta just danskort. Många ryggar blire. Och hihihi...ja det är svårt att inte fnissa åt en del. Men HU jag är ju faktiskt ganska smal nu!! Smala armar och smala ben.

Det är inte det att jag inte äter. Jag äter frukost-lunch-middag och lite fika här och där under dagen. Och det är inte det att jag motionerar, för just nu är jag utomordentligt slö! Ett par danspass i veckan max. Sen regelbundna promenader fram och tillbaka mellan köket och datorn...

Nån som har nån gå-upp-i-vikt-kur? Den ska helst inte innefatta pizza men gärna glass!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör på den jag använde när jag tävlade. Vaniljglass. En sådan där engelsk tekopp full. Sedan skall man täcka med kolasås. Det skall alltså int synas någon glass alls. Ät. Varje kväll.

Anonym sa...

Hej, jag har en utmaning till dig. Läs i min blogg så ser du vad det är. /nina