torsdag 9 oktober 2008

På pottkanten

Igår köpte jag en potta. Tänkte Tove ska få börja fundera vad den kan vara bra för på morgnarna. Så i morse, medan vi väntade på badvattnet, så satte jag henne på pottan. Hon satt där och trivdes alldeles naken. Såååå söt. Och efter en stund så kom det lite kiss. Så nu är jag nöjd med dagen. :)
Sen badade vi tillsammans. Det är faktiskt jättekul, jag vet inte vem som skrattar mest. Tove ligger i alla fall gärna på rygg på min mage och sparkar med benen så det stänker - mycket! Idag testade hon även att suga lite på duschdraperiet, då höll hon i sig i min hud med sina små nypor. Aj. Vi borde bada oftare för det är ju så mysigt. Men oftast blir det duschen, det går ju så mycket snabbare, men är ju inte alls lika roligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå tjejen!
Din dotter är ju bara för underbart söt:) Ser att hon börjar få två små tänder oxå, gulligt:)
Hoppas ni får en trevlig helg!
kram tess

Anonym sa...

Underbara söta lilla plutt! Kram och puss från faster Nina