måndag 27 oktober 2008

Dansbandskampen II

Scotts gick vidare igen vilket var väntat! Date åkte ut...välförtjänt eller inte? Jag gillar ju inte Date så jag bryr mig inte så mycket. Och det blir ju lite intressantare om det faktiskt är olika slags band som går vidare. Juryn tycker att Scotts bör ändra sin stil till mer dansband och mindre cover. Det tycker inte jag och inte Scottarna själva heller tack och lov. Det framgår klart och tydligt i stutet av denna segerintervju. =)

Jag tippar på att Scotts kommer klara sig till program sex eller sju då det blir riktigt hårt motstånd i form av Jannez, Zlips och Shake. Scotts har ju fått ett guldläge med en så bra start. De hinner bli riktigt folkkära innan de andra riktigt bra banden ens kommer in i tävlingen. Risken är bara att det på nästa spelning på Yesterday kommer att stå en hel hord skrikande småtjejer nedanför scenen och dregla över snygg-Henrik. "Iiiiiiiiii!!"

Läste nånstans att juryn kommer att få välja ut ett(?) band som åkt ut till slutfinalen. Det talar också för att Scotts har en chans även för slutsegern. =D

1 kommentar:

Anonym sa...

Överväger allvarligt att ansluta mig till den drösen ;) What is a girl to do? ;) Lita på att vi ses där i alla fall!