fredag 10 oktober 2008

Shoppingångest

Idag har Tove och jag varit och shoppat. De kan va så att affärsbiträdena tror att jag har nån slags psykisk störning för när jag ska köpa kläder till Tove kan jag vanka runt samma fyra klädställningar ungefär 100 varv innan jag lyckas bestämma mig för vad jag ska köpa.

Idag skulle jag handla till nästa helg när Tove troligtvis ska följa med på Stockholm GP, en stor danstävling. Tills dess behövs nån slags skor, för hon kommer inte kunna krypa för det brukar vara minst sagt smutsigt på golvet och då kan hon ju i alla fall få gå om man håller i hennes händer, men ja, då behövs skor för att inte komma hem med svarta strumpor.

De enda lämpliga skor jag hittade var rosa såklart. ALLA flickkläder är typ rosa fortfarande. Helt sjukt. Men skorna var ganska fina ändå. Skulle bara hitta nåt som matchade då. Bland pojkkläderna finns massa fina och roliga och tuffa kläder men då är de oftast lite för pojkiga istället. Herregud, kan det inte finnas lite neutrala kläder som ändå är lite roliga.

Därav mitt snurrande runt runt, letandes söta men lite tuffa kläder utan vare sig rosa hjärtan, spetsar eller bilar och fula figurer. Hade tänkt mig en ny munkjacka men hittade ingen bra. Men det brukar va himla varmt på tävling så en enkel långärmad som matchar dojorna blev det, och jeans. Jo, himla söt kommer hon bli. Fast rosa.

Inga kommentarer: