lördag 25 oktober 2008

Shake härskar!

Igår var vi på Yesterday och dansade till Shake. Jo vi, Daniel följde faktiskt med och det var ju på tiden. Därmed hade vi också Tove med oss som fick göra sitt andra besök på Yesterday. Vi var där tidigt och Tove började med att utforska stället krypandes till folks förtjusning.

Förhoppningen var att hon skulle sova sina vanliga tider och det gick ganska bra. Hon somnade under första åtta låtarna och sen sov hon i princip till klockan ett. Hon vaknade till lite ett par gånger och fick komma upp och umgås i pausen. Hon vaknade säkert för att det var lite tystare. Vi hade fullt sällskap nere i barnhörnan så det var bara trevligt!

Jag dansade mycket i första halvan med en kompis som jag dansar sällan med nu och det gick bättre än vanligt, vi verkligen hittade varann i foxen. Dessutom lyckades vi dansa två bugg utan att bli oseriösa! Och DET är ju ännu mer ovanligt. Daniel och jag hann också med att dansa lite på slutet. Riktigt kul. Det var ju sju veckor(!) sen vi var ute samtidigt senast.

Bror var också på plats och vi dansade första efter paus. Det var lite extra plats eftersom folk fortfarande fikade lite så det gick riktigt bra att bugga loss. Kul! (Foxen gick ju också bra, men var det nån som trott nåt annat??! Nä. ;) ) Och just ja. Killen från norr var där igen och han sa att "Jag måste säga att du är en av väldigt få tjejer jag dansat med härnere som har en egen balans!" Aaah, det är ju typ den bästa komplimang en foxtjej kan få! =)

Dansade med en riktigt duktig (bugg-)kille igen som jag inte dansar med så ofta. Och det som är märkligt är att jag faktiskt har ganska svårt att följa honom i just buggen. Jag känner att jag ser ut som en fågelholk inför varje tur och gör missar hela tiden. Det jag saknar är nog lite udd i förningen. Jag har trott att den här killen skulle föra ungefär som min kära toppfavorit, för de är liksom lite av samma kaliber. Men icke!

Försökte faktiskt tänka lite på det jag nöter på på kursen igår. Särskilt när jag dansade med ett par som inte var så stor utmaning i sig. Gick ganska bra. Jag hoppas att det ska komma mer och mer naturligt.

Det blev en lite annorlunda kväll, vet inte varför riktigt. Jag blir alltid lite splittrad när Tove är med men kvällen kändes ovanligt lång. Shake spelar så fantastiskt bra! Jättebra sound, varma röster med bra feeling, Christine blir bara bättre och bättre. Bara underbara lugna låtar och riktigt många roliga bugg. "When a woman's in love" är ju så härlig att dansa till. Jag fattar inte att de inte har med den på skivan? Jag skulle inte klaga om jag fick dansa till detta band lite oftare!

Inga kommentarer: