torsdag 30 oktober 2008

Kapitalist javisst

Jag har hälften av min förmögenhet (nåja...) hos en kapitalförvaltare. Igår ringde min investeringsrådgivare och ville boka ett möte för att diskutera min portfölj. (Visst låter det seriöst!) "Hmpf...finns det några pengar kvar att diskutera?" frågade jag sarkastiskt och det kanske inte var sådär jättepopulärt. Jag är ganska dålig på att inte säga vad jag tänker ibland. Men jag har ju sett siffrorna.

Men jaja, vi ska ta ett telefonmöte ikväll i alla fall så jag slipper åka in till stan. Han ville visst ändå inte göra några förändringar. Och detta är mitt mest långsiktiga sparande så låt gå för det. Andra hälften roar jag mig med själv och visst, där har det också gått ner men jag är inte så orolig för det. Om jag hade haft en större hacka lös just nu däremot så skulle jag handla! Man ska ju sälja när det är dyrt och köpa när det är billigt och inte tvärtom som många verkar göra i ren panik.

Inga kommentarer: