torsdag 4 juli 2013

Dans till Zlips och Sannex

Det som var mest positivt denna kväll var att det var jämförelsevis glest första timmen vilket gjorde att dansen blev bra nästan oberoende av förarkvaliteten. zlips hade en stand-in sångare för sin stand-in som var stand-in för den nya snart ordinarie. Det gjorde väl att repan blev lite väl blandad.

 Sannex är Sannex, så herrejössesbra och tråktrista i en konstig blandning. Dessutom passade de på att köra några snabba så otroligt snabbt att det nästan inte gick att dansa vilket känns oproffessionellt. Ett eget nummer av sångaren, jättefin låt för övrigt, hade heller inget som helst foxdriv och folk dansade bäst det gick ändå.

 Det var en nonstop-kväll. Jag hade besämt mig för att ta en egen paus och gjorde det under en Zlipsdel då Sannex ändå smällde högst under kvällen. Deras bra del av repertoaren väger ändå upp då det låter väldigt bra. Och så spelar de nu "Die in your arms tonight"! som bara Scotts spela tidigare. Bara en sån sak! När jag var på väg upp efter paus hörde jag de börja med en annan goding, "Right here waiting", och det var ju typiskt att jag var lite sen.

Jag hade en ganska blandad men godkänd kväll med en del skojiga bugg i överfullfart och en överentusiastisk spinn där jag landade nånstans mitt i min partner som inte kunde backa undan när jag kom farande. Så kan det gå när det är trångt. :-) När sista timmen började blev jag trött och ville gå hem. Då blev jag uppbjuden och fick kämpa i fyra låtar innan jag smet därifrån. Trööött.

Inga kommentarer: