fredag 10 augusti 2012

Omstart

Arbetsveckan är slut för denna gång. Den har varit rörig men både effektiv och slapp på en och samma gång, vilket har känts som en perfekt kombo. Jag har jobbat ganska hårt men ändå känt ett lugn då vi varit extra få på plats och just de som jag stortrivs med. Både socialt och att man kan ställa liknande frågor gång på gång utan att känna sig dum. Anledningen till röran är nåt som väl kommer stötas och blötas på nåt möte framöver. Saker har inte fungerat som det borde de veckor som jag inte varit där.

I onsdags åkte jag direkt från jobbet mot Barva vilket gjorde att jag var lite segare i går än vanligt på jobbet. Ändå tyckte jag dagen gick ganska bra. Men att vara ledig idag känns som ett mycket bra beslut även fast jag inte direkt har fått sova ut.

De här första arbetsdagarna har tvärtemot mina farhågor visat att jag kan det här jobbet åtminstone hyfsat nu och det har varit ganska roligt att känna att jag vet hur och vad jag ska göra för att få ordning igen. Trots att jag själv står för ett ganska stort misstag innan semestern är summan av kardemumman så här efter första veckan en liten fjäder i hatten åt mig själv. :-)

Inga kommentarer: