tisdag 21 augusti 2012

Igår började hösten

Helgen försvann med städ, Midnattslopp (för vissa) på lördagen och vänner på fika och middag på söndagen. Tove hann också med att gå på ett kalas. Söndagen bjöd för övrigt på finfin semesterkänsla och det var svårt att förstå att måndagen åter lurade bakom hörnet så snart.

Som tur är känns det roligt att åka till jobbet just nu även fast veckan började extremt dåligt då det andra misstaget från min sida uppdagades på ganska kort tid. Det enda man kan göra av misstagen är att åtminstone försöka misslyckas bättre nästa gång. ;-)

Men det mesta känns nu under kontroll, i alla fall väljer jag att tro det tills någon bekräftar motsatsen, och jag har fullt sjå att hinna med mina ansvarsområden på den tid jag har till förfogande.

Igår var jag iväg på höstens första yogapass och det var otroligt skönt! Jag behöver verkligen komma igång igen efter semesterförslappningen. På torsdag drar även körterminen igång så nu börjar det kännas på allvar att vardagen är tillbaka, mest på gott faktiskt.

Ikväll lyxar jag med en timmes massage. Kommer göra gott för mina ömma ny-yogade muskler. :-)

Inga kommentarer: