torsdag 16 augusti 2012

Helg med feber och kalas

I fredags var jag hemma med barnen. Efter en liten norrortsturné med diverse ärenden säckade plötsligt Tove ihop som en liten trasa och termometern visade på dryga trettionio grader. Resten av dagen blev lugn och stilla.

På kvällen hade febern stigit till förtio. Men det är så det brukar vara med Tove. Hon sov mycket och bra och på morgonen var febern nästan borta och efter lördagens lunchvila var hon frisk. Toves tjugofyratimmarssjuka kan man börja kalla det och det har nästan alltid hänt på en fredag. Lördagen blev hur som helst en hemmadagunder tillfriskning.

På söndagen hade vi bjudit ut oss själva på födelsedagsfika hos bror. Morfar kom också och vi kalasade på en jättegod hembakad tårta innan gemensamt handbollsnagelbitande och sedan påföljande middag. Med andra ord en väl spenderad söndagseftermiddag! :-)

Sen blev det vecka igen. Alla är tillbaka på jobbet igen och det har rullat igång lite mer på riktigt. Jag har haft väldigt mycket att göra och varit tvungen men också haft kunnande nog att arbeta effektivt. Känns bra. Jag börjar kunna det här nu! :-)

Inga kommentarer: