söndag 26 augusti 2012

Helgförvirring

Jag har inte haft nån ordning på dagarna den här helgen. Jag hade söndag redan i går och var beredd på jobb fast jag ju kanske förstod att det var en dag kvar. Faster E kom i fredagskväll och kanske var det två spelkvällar i rad som förvirrade mig. Det har i alla fall varit en mysig helg ganska mycket utomhus och även det förmodat sista badplatsbesöket för sommaren.

Barnen försökte i vanlig ordning få ut så mycket som möjligt av tiden med E och jag tror de lyckades ganska bra. Det är ju smart att passa på när de nära och kära för en gångs skull kommer helt ensamma och har extra mycket tid.

Den här dagen började med ett städryck då D dragit ut typ allt under trappan redan innan jag vaknat. Sen hjälptes vi åt att röja bort allt skräp därunder. Skönt! Och så mycket plats det blev över! Sen gäller det att fullfölja och få iväg allt som rensats bort så det inte står kvar - i hallen! ;-)

Vi har också tagit beslut att vagnen nu ska få ha gjort sitt och det ska bli himla skönt att göra sig av med den. Dock måste den skuras lite innan det blir en fet annons på Blocket. En kanonvagn med kanontillbehör. Men inte till någon nytta för oss längre. Barnen börjar bli stora.

Nu ska vi snart åka till Väsby och köpa nya skor till Tove. Hon har klagat på sina jympaskor och när vi nu mätte är foten längre än insidan på skon så gnället var befogat. Skorna är inte alls så gamla så fötterna måste vuxit mycket i sommar.

Och ute faller söndagsregn.

Inga kommentarer: