fredag 17 augusti 2012

Fredagsmys eller nåt

Administrerade ända in i kaklet och sen åkte jag hem från jobbet. Sen hade vi tänkt gå ut och äta. Sen kom en störtskur. Sen velade vi hit och dit. Sen gick vi ändå ut och åt. Det blev till slut här i vår egen metropol på stället där vi varit förut ett par gånger med barnen. Det är bra där, liksom lugnt och de verkar inte tycka vi är jobbiga när vi kommer.

Sedan en tid har vi nu extra utrustning med för restaurangbesök. I skötväskan ligger två små block att rita i samt en kritask. Dessutom två små askar med pussel som bara får läggas just vid dessa tillfällen. Alltså är de fortfarande intressanta.

Dessa små aktiviteter sysselsätter barnen effektivt både i väntan på maten och sedan i väntan på att mamma och pappa ska dricka upp kaffet. Idag spelades det musik i högtalarna så barnen tyckte det också passade att stuffa ner maten med lite discodans bredvid bordet. Söta!

Man måste säga att barnen skötte sig otroligt bra och det blev en väldigt trevlig fredagsmiddag. Tove och Måns skulle få dela på en portion pasta carbonara och det de fick in skulle nog ändå räckt till hela familjen. Då hade det blivit billigt. Vi cyklade hem både mätta och belåtna och konstaterade, som varje gång, att "det här borde vi göra oftare."

Inga kommentarer: