onsdag 22 augusti 2012

En träningsfråga..

Burr, fick en otäck otillräcklighetskänsla idag när fler saker verkade ha gått på tok. Inte för att det direkt var mitt fel eller så men ändå. Faktum är att jag kommer ha ett finger med i spelet nästan överallt som det känns, så så fort något går snett så sitter jag där i händelsernas centrum och bör ha en bra förklaring. Ska skaffa en vit flagga att vifta med när jag känner mig oskyldig tror jag.

I morgon ska vi ha en del-kickoff med nästan en heldagsföreläsning om hur man rensar i arbetsröran och arbetar effektivare. Hoppas man lär sig nåt nytt och att det blir en trevlig dag.

För övrigt så har jag mycket svårt att bestämma mig för hur jag ska göra med träningsårskort eller klippkort och på vilket gym eller flera gym och träna på lunchen eller blir det för jobbigt och det kanske är lika bra att bara träna hemma eller så ger ett årskort mer sporre så man kommer iväg och hur mycket får det kosta egentligen att träna en lunch i veckan och lite mer kvällstid och kanske är det lika bra att inse att man är en soffpotatis och skotta bivack bland soffkuddarna istället för att fortsätta inbilla sig att man nånsin kommer bli vältränad?

Förslag?

1 kommentar:

Anonym sa...

Lunch-lekledare på Lek å Bus! Det ligger ju nära och bra oxå. Och som kondisträning måste det ju vara optimalt!! :P
/Bror