onsdag 1 augusti 2012

Och så var vi bara tre...

Ett par semesterdagar har gått med lite bad och mycket glass med barnen och lite hemmafix. Någon gång kanske vi bli klara med "det där sista" ni vet. (De där sista listerna som ska dit och det där sista som ska spacklas och målas.)

Ikväll skjutsade jag och barnen Daniel till Arlanda för gemensam middag och sedan avvinkning av pappan som ska ut på testosteronstinn fisketur med "gubbarna". Redan på hemväg, tio minuter efter att vi skiljts åt, deklarerade Tove att hon saknade pappa. Först då kanske hon förstod vidden av det hela. Måns var lite förvirrad att vi inte skulle flyga. "To-e, Nåå, mamma osså!?!" Men nöjde sig med förklaringen att pappa kommer hem om några dagar.

Nu sover båda barnen sött och jag sitter framför OS med datorn i knät och förbereder mig att testa 88:an på halvliter. Allt enligt plan. Allra sista delen av denna semester är jag alltså ensam med barnen med allt vad det innebär. Det krävs lite planering både för att få det att funka på ett smidigt sätt och för att vi även ska hinna ha lite roligt både ihop och för sig. Men alldeles ensam kommer jag ju inte vara. Redan i morgon får vi besök. :-)

Inga kommentarer: