söndag 20 november 2011

Sista dansen till Wahlströms

Det blev Wahlströms på Yesterday igår. Wahlströms har jag inte dansat till sedan Öland 2010 och då var de så trista att jag bestämde mig för att det fick vara nog. Men nu var ju danssuget stort och de ska ju ändå lägga ner snart.

Det var ganska mycket folk på plats och jag kom precis innan start. Lyckades bjuda upp till första och höll mig sedan på golvet. Jag hade turen att springa på godbitarna och njöt av varje sekund. Wahlströms starka sida är de snabba låtarna och det finns en och annan därute som faktiskt kan dansa bugg fortfarande. Grymt kul!

Wahlströms lät annars exakt som vanligt. Den enda skillnaden var väl att de verkar ha gått ner 50kg som grupp sedan sist jag såg dem. Det här var med all sannolikhet sista gången jag dansade till dem och det gör mig inte så mycket. Men jag undrar hur det kommer gå för deras groupie nedanför scenen? Snacka om att tappa fotfästet i tillvaron...

Jag dansade fram till paus och sedan åkte jag så fort det var möjligt. Det var så grymt skönt för både kropp och själ att få dansa igen men eftersom jag inte skulle få någon sovmorgon var det också skönt att komma hem i tid, ta en lång dusch, och somna innan tolv.

- Bloggat på väg

Inga kommentarer: