fredag 11 november 2011

Skönare att sitta i soffan?

Måns börjar vara intresserad av pottan. Han verkar nu säga till innan det har hänt något och vill sitta på pottan. Hittills har det inte hänt nåt i själva pottan men ambitionen är den rätta. Idag kom han faktiskt och pekade på blöjan och sa typ "di-da" som jag tolkade som att han ville kissa. Han sprang iväg till pottan och satte sig glatt. Jag sprang efter och tyckte att det blir en helt annan grej om vi tar av byxor och blöja först.

Sen höll han på och satte sig och ställde sig och satte sig och ställde sig och...ja länge och väl och jag uppmuntrade tålmodigt. Detta var mitt i vällingstunden vid TVn och efter ett tag tog filmen slut och Tove ville ha hjälp att sätta på något nytt. Jag sa till Måns att sitta kvar och att jag snart var tillbaka. Jag gick in i vardagsrummet för att fixa filmen. Måns struttade snabbt efter och gled upp i soffan utan blöja. Aj då, tänkte jag och satte på en ny film.

Sen gick jag runt bordet för att lyfta upp Måns men det var redan för sent. Kiss i soffan. Perfekt. Tove insåg vad som hänt och flydde upp på armstödet. Tur man inte har textilsoffa såna här gånger. Fixa Måns och fixa soffa.

Man får se det positiva - han visste i alla fall att han behövde kissa!

Inga kommentarer: