fredag 18 november 2011

Hyfsat frisk = omstart

Ännu en arbetsvecka har snart passerat. Jotack, jobbet går väldigt bra men med en ganska störande gren av frustration. Jag tänker och tänker och tänker och tänker men att få tankar till handling är fanimej inte alltid så lätt. Oerhört frustrerande!

I onsdags var jag äntligen på mitt första pass med PT-H. Detta pass gick ut på att undersöka grundförutsättningarna och hitta en plan för vad vi ska koncentrera oss på. Bara lagom jobbigt och mest kul. H verkade väldigt kunnig och det hon kom fram till kändes som det stämde bra överens med vad jag behöver och vill. Hon verkade också tycka att det var roligt att ha mig som kund och att personkemin stämmer känns ju som en förutsättning för att man ska få ut max.

I går var jag på kören igen efter två veckors uppehåll. Riktigt bra och roligt och det känns som att energin kom tillbaka lite för egen del. Nivån har snäppat upp betydligt och nu blir det till att jobba själv om resultatet ska bli bra till på nyårsdagen. I helgen är det kör som gäller fast då med vår fd dirigent och det ses fram emot med många blandade känslor. Får se vad det resulterar i.

Ikväll är det kanske äntligen dags för lite dans igen. Det känns som tre evigheter sen och jag vet inte om jag minns hur man gör. Det skulle vara roligt att träffa på några favoriter ikväll, det känns som att det var riktigt längesen. Men bandet och konkurrensen gör att det är tveksamt. Jag borde ju egentligen sova då jag ska upp tidigt, men om det blir kul så är det mer värt. Undrar om man ska sätta sig framme vid scenen idag? Hahahaha

Inga kommentarer: