måndag 26 juli 2010

Besök från Kassjö

Och tiden bara går och jag hinner inte skriva! Tisdag till fredag i veckan som gick hade vi besök av familjen från Kassjö. Vi har ju vetat om det här besöket väldigt länge men vi hade inte sagt något till Tove eftersom vi visste att hon skulle bli eld och lågor. De skulle komma runt femtiden på tisdagen och först vid tre den dagen berättade vi. Väntan blev ändå lång.

Väldigt trevliga dagar var det som liksom bara rann iväg i hettan. I värmeböljan orkade vi inte göras så mycket och även det planerade Skansenbesöket ställdes in. Det finns ju fler somrar som tur är. Vi ägnade oss mestadels åt att umgås så stillsamt vi kunde, att leta efter stundens mest behagliga matplats, äta, bada och så lite shopping.

Att ha besök av familjen Kassjö är otroligt lättsamt. Även fast vi då blir sju i hushållet plus Måns så känns det ändå avlastande. Tove tas om hand jättebra av de större barnen, denna gång var det mest hon och Matilda som hängde ihop, och Måns fick ofta vila på någon annans arm. Samuel umgicks en del med sin kompis Counter-Strike och hann även se ett par filmer, och jag tror även han var nöjd med att få lite avlastning från "Sam-el!, Sam-el!, Sam-el!" ;-)

Fort gick dagarna men den här gången är det nog troligt att vi ses väldigt snart igen! :-)

(Jag hoppas få lite fina kort småningom så jag kan lägga in nåt här. Våra var alltför trista...)

Inga kommentarer: