lördag 17 juli 2010

Familjeträff i trädgården

Måns har, i motsats till sin syster när hon var i samma ålder, en förkärlek för tidiga morgnar. Igår var kvart över fem en bra tid att låta bli att somna om och idag kvart över sex tack och lov. Pappan var ute och dansade igår(!) så han sover sött och storasystern hade en kompis här och de röjde kan man säga, jag antar att det är därför hon också fortfarande sover, trots att klockan är över sju.

Igår fick vi besök lagom till eftermiddagsfikat, chokladkaka med glass och färska hallon. Mums. Varsin lekkamrat till mig och Tove var det som hälsade på, alltså lunchdejt med dotter. Pappan i familjen kom lite senare och allihop avnjöt vi senare en grillmiddag i trädgården. Daniel har slagit upp vårt Ölandspartytält på gräset och där är fläktade det riktigt skönt.

Efter middagen åkte papporna in till Skansen och dansade till Whaaaalströms och vi flickor och Måns stannade hemma. E och Tove hade lekt sig ordentligt trötta under eftermiddagen, de verkar ha riktigt roligt ihop när de kommer igång, så Tove ville gärna sova före åtta. E fick slöa framför ett par filmer medan vi mammor fikade vidare och diskurerade livet och pengarna fram till tiosnåret. Väldigt trevligt och givande, precis som vanligt! KRAM

Inga kommentarer: