måndag 12 juli 2010

Jag skrattar fortfarande...!

Innan Ölandssemestern mumlade jag plötsligt lite här i bloggen om nånting spännande för framtiden. Nu kan jag berätta mer. På Öland ringde jag ju det sista samtalet, det till bemanningsföretaget, som gjorde allt helt klart;

Jag har fått ett nytt jobb.

Jag har fått ett nytt jobb fem minuters promenad från min dörr. (Vilket gör att jag sparar tusenlappar i bensin och tid.)

Jag har fått ett nytt jobb en minuts promenad från dagis. (Vilket gör att jag knappt eller inte alls behöver gå ner i tid för att hämta och lämna när även Måns börjar dagis.)

Jag har fått ett nytt jobb med den lön jag tycker jag är värd. (Vilket gör att jag trots dansbristen på logen har dansat runt i en vecka.)

Jag har fått ett nytt jobb som verkar omväxlande, fritt och roligt, där jag kommer bli en viktig del i verksamheten.

Jag har fått en anställning på ett företag som väljer mig trots att jag är mammaledig med mitt andra barn och inte kommer börja förrän efter årskiftet.

Det säger nästan allt. Sånt händer egentligen inte!

Nu kan jag bara vara ledig och slappna av tills det är dags, 3 januari.

Hurra hurra hurra hurraaaaaaaa!

4 kommentarer:

Therése sa...

GRATTIS!!!! Gud så härligt!

Puman sa...

Åh, det låter superbra! Vad kul! *skuttar runt som en tok i glädjedans*. Du är så värd detta! Det måste kännas så bra att få allt så nära.
MASSA GRATTISKRAMAR!!! :)

Katta sa...

Grattis! Vilken underbar tur du har haft!

Frida sa...

Tacktacktack!

Ja, det är faktiskt helt fantastiskt. Jag måste nästan nypa mig i armen. Eller åtminstone droppa in där på en fika småningom så jag begriper att det är sant. :-)