söndag 4 augusti 2013

Omstart

Idag är sista dagen på semestern. I morgon ska vardagen återgå till just vardag. Jag har inte fått nog av semester utan skulle gärna vara ledig lite till. Dessutom längtar jag inte direkt tillbaka till jobbet då det ju slutade så tråkigt innan ledigheten. Jag är inte längre helt säker på vad som är vad och hur jag ska ställa mig till de nya förutsättningarna som råder. Innan jag vet det känns det onödigt oroligt i magen.

Varje år när ledigheten tar slut och en ny termin närmar sig känns det dock som en nystart. Man börjar fundera på vad som är viktigt, vad man vill hinna med i sin vardag med familjeliv, träning och andra intressen. Hur stora intentioner är det lämpligt att ha och hur ser dessa egentligen ut? Jag försöker fokusera på detta med en nyfikenhet istället för på jobbet med osäkerhet.

Inga kommentarer: