torsdag 22 augusti 2013

Medle(y)m

För alla som kikat in här varje dag av spänning vad gäller mina träningsfunderingar kan jag nu stilla er nyfikenhet. (Vilken tur va!) Jag är numera lycklig medlem på Medley där jag brukar simma och har i och med detta nu också tillgång till deras fina gym och gruppträning. Yogan får jag fortsätta leta efter och i brist på annat får jag väl yoga själv då.

Eftersom Medley kunde tänka sig att lösa in mina kvarvarande klipp på simningen så kändes det värt att slå till och denna vecka har jag både tränat Zumba och simmat. Målet är att köra två pass av olika slag i veckan så första veckan klarade jag det och synd och skam vore det väl annars. Igår upptäckte jag att de också har en bra app som man kan boka från vilket gillas!


I och med att jag nu har ett riktigt årskort kan jag även besöka plejset på helgen och t ex bada där med barnen eller träna själv. Största vinsten är dock att om jag lyckas köra två pass i veckan på dagtid så kan jag ägna kvällarna åt annat sköj! :-)

I samband med simningen igår upptäckte jag dock att inköp av ny baddräkt inte kan ignoreras längre. Den är verkligen slut, heeelt slut. Igår nätköpte jag en ny och den verkar redan vara på väg. Hoppas den passar. Denna baddräkt är hel, inte tvådelad. Det var mer än tio år sedan jag senast ägde en sådan.

Inga kommentarer: