måndag 19 augusti 2013

Det var det här med träningen...

Man kan inte direkt säga att arbetsmoralen skjutit fart efter semestern. Istället ägnar min hjärna sig åt att fundera på hur jag ska göra med träning och olika träningsalternativ utvärderas. Nu har jag fått veta att stället jag provtränade på kan tänka sig att lösa in resterande klipp på mitt simkort om jag vill köpa ett årskort. Det gör att det ju känns lite mer aktuellt att faktiskt slå till.

Kvar att lösa är frågan om yogan. Vart finns det ett bra yogaalternativ på rimligt avstånd om jag nu inte bara vill träna hemma? Det återstår tydligen att se. I övrigt känner jag att hösten allt mer börjar göra antåg. Det är något med luften. Lite härligt är det. Men mest en påminnelse om att åtta måndars istid väntar innan den ljuva grönskan är tillbaka på allvar.

Inga kommentarer: