lördag 31 augusti 2013

Full fart hela veckan

Det har varit en intensiv vecka på jobbet inför årsbokslutet med final igår. Men samtidigt har jag också hunnit träna mycket vilket känns otroligt skönt. Som en kickstart på hösten. Jag upptäckte att mitt yogapass var tillbaka fast med ny instruktör och eftersom mitt årskort fortfarande gäller så var det bara att gå dit och testa. Det var ett bra pass så det känns bra för framtiden.

Tisdag morgon lämnade jag barnen för en gångs skull till frukost på dagis och åkte för att köra Zumbapasset som nu var flyttat till åtta på morgonen. En bra tid faktiskt. Men tyvärr så var det en ny instruktör, som kommer ha detta passet framöver, och det var inte Zumba, utan mer aerobics. Hela hennes stil passade mig väldigt dåligt och det känns trist då det annars kändes som ett väldigt lämpligt pass.

I torsdags förmiddag testade jag ett bodypump-pass. Det var väldigt bra och roligt, med en bra instruktör som tog emot mig som nybörjare på ett strålande sätt. Jag tog tyvärr ut mig lite för mycket i benövningarna och fick såklart jordens träningsvärk som present. I dag, två dagar senare kan jag fortfarande inte röra mig obehindrat och knappt gå nedför trappan.

På kvällen fanns det två alternativ. Sista sommardansen till Zlips eller körövning. Tidigare hade jag varit lite inställd på dans men med tanke på hur kroppen kändes efter bodypump'en så misstänkte jag att jag inte skulle palla med. Egentligen får/vill man ju heller inte körskolka, men det kändes ändå som att jag åkte åt fel håll när jag körde norrut. Ensemblen är utan körledare tre första repen och går igenom gammal repertoar. Kul! Det verkar också som att min forna stämkollega är tillbaka nu vilket är ett härligt lyft för mig då vi kompenserar varandra väldigt bra. :-)

Två dagar denna vecka har barnen följt med hem till kompisar och också fått middag där. Otroligt lyxigt.Vi har fått äta middag på tu man hand i lugnet i vårt uterum. Även på torsdagen följde Tove med en kompis hem men då hämtade jag henne till middag.

Igår känns det som att jag jobbade ända in i kaklet och vi hann klart så långt det var tvunget innan det var tid att ta helg. Som tur är ville chefen också hem, annars kanske vi kunde gjort lite till och det hade blivit ännu lite bättre inför årsbokslutet. Sen kändes det skönt och välförtjänt att ta helg!

Denna helgen är vigd åt att lägga golv. Vi ska få lite starthjälp och sen hoppas vi att det går smidigt. Tänk vad skönt när det är klart!!

Inga kommentarer: